Színtanácsadás

by Serman Kata

Keressük meg együtt a színeidet, hogy megtalálhasd Önmagad!

Biztosan voltál már úgy, hogy a tükör előtt állva azon gondolkoztál, hogy valami nem stimmel, nem azt látod amit szeretnél, pedig egy szuper szett van rajtad, ki vagy sminkelve, de valami mégsem az igazi. Biztosan előfordult már veled olyan is, hogy a boltban kinéztél magadnak egy ruhát, vagy egy smink terméket, de amikor rajtad voltak nemhogy nem hozták a wow hatást, inkább lehúztak és nem tetszett, amit láttál.

Miben segíthet a színtanácsadás?

Mind az öltözékünk, mind a sminkünk és hajszínünk kiválasztásánál nagyon fontos lenne tudni, hogy mik azok a színek, amik kiemelnek és mik azok, amik teljesen elnyomnak vagy lehúznak. Egy rosszul megválasztott hajszín például teljesen tönkre tudja tenni a megjelenésünket, hiába vagyunk szépen kisminkelve vagy felöltözve nem fog összeállni a kép.

Együtt ki tudjuk deríteni, hogy milyen színtípusba tartozol és onnantól kezdve könnyebb lesz eldönteni milyen színeket válassz magadnak. Így rájöhetsz majd, hogy ezek nagyon egyszerű dolgok mégis rengeteget tud segíteni neked abban, hogy jól érezd magad a bőrödben és otthon úgy lépj ki nap mint nap az ajtón, hogy tetszel magadnak! Ezzel remekül növelheted az önbizalmadat és a kedved is jobb lesz, amikor majd ömlenek feléd a bókok!

Mi történik a színtanácsadás során?

Kicsit megalapozzuk a hangulatot, beszélgetünk, elmondod miért jöttél, mi a célod a színtanácsadással. Én pedig elmesélem neked mi miért fog történni a tanácsadás során és kicsit megismertetlek a színelmélettel, hogy értsd melyik szín miért úgy hat majd rád ahogy.

Ezután jön az izgalmasabb rész, amikor teszteljük a színeket rajtad. Ehhez letakarom a ruhádat és a hajadat is, hogy kizárólag az látszódjon, melyik szín, hogyan hat az arcodra, melyiktől ragyogsz és melyik az amit jobb ha elkerülsz a későbbiekben. Ezt nem csak én Te magad is látni fogod a tükörben és lesznek majd felismeréseid, hogy te jó isten ezért nem hordom azt a ruhát ami ott porosodik a szekrényben, ezért nem volt jó amikor azt a múltkori hajszínt festettem és még sorolhatnám.

Minden színt tesztelni fogunk rajtad, hogy kiderüljön hideg vagy meleg árnyalatok, élénk vagy tört színek állnak-e jól neked. Mire végzünk összeáll majd a színpalettád, amiből kedvedre válogathatsz a jövőben.

Adok tippeket neked arra, hogy milyen színű rúzsokat és pirosítókat érdemes használnod, mi az a hajszín ami jól állna neked és átbeszéljük hogyan variáld a színeket a ruhatáradban.

A tanácsadás végére szépen összeáll majd a kép és úgy távozhatsz, hogy a tarsolyodban lesz a tudás, amivel magabiztosan tudod alakítani a külső megjelenésedet!

Keressük meg együtt a színeidet

Ha úgy érzed szeretnél közelebb kerülni Önmagadhoz és a színeidhez, gyere el hozzám egy tanácsadásra!

 

Beveztő ár: 20 000 Ft

Időtartam: 2 óra