Menyasszonyi smink

by Serman Kata

Smink amiben istennőnek érzed magad

Számomra ez a munkám legkedvesebb része. Igazi megtiszteltetés, ha valaki a kezeim között szeretne szépülni a nagy napján. Mindig boldogsággal tölti el a szívemet, amikor elkészülök a menyasszony sminkjével és ő a tükörbe nézve azt látja amit szeretne, gyönyörűnek, királynőnek érzi magát! Ennek a sminknek ez a legfőbb célja.

Kényelmes, személyre szabott és tartós

Nem átalakítani szeretnélek, hanem az igényeidnek megfelelően felragyogtatni az arcodat, hogy a nagy napodon sugárzóan szép lehess!

A menyasszonyi smink két részből áll

Az első alkalom egy konzultációval egybekötött próba smink, amikor átbeszéljük hogyan szoktad sminkelni magad, mik az igényeid, elképzeléseid a sminkeddel kapcsolatban. Megbeszéljük milyen a ruhád, az esküvői dekor, a csokrod és minden olyan szempontot figyelembe veszünk, amihez igazítani szeretnéd a sminkedet.

Lehetőségem lesz a számodra legmegfelelőbb sminket megálmodni, ami stílusban és színben is teljes mértékben igazodik hozzád és az egész esküvőhöz.

Ezt a sminket el is készítem neked és közben lehetőséged lesz elmondani a véleményedet és én addig igazítom, alakítom amíg teljesen elégedett nem leszel a végeredménnyel. Mindent úgy készítek el, ahogy az esküvő napján is lesz, tehát utána lesz lehetőséged teszteni, hogy mit bír a smink. Ez alkalommal tanácsokkal is ellátlak majd, hogy hogyan frissítsd a rúzsodat és az arcodat úgy, hogy minden tökéletes maradjon.

A nagy napon

Elmegyek a készülődés helyszínére és ott újra megalkotom azt a sminket, amit a próba alkalmával tökéletesre formáltunk Neked!

Fontos számomra, hogy a sminked egész nap bírja a strapát egészen a hajnali mulatozás végéig, így kiváló minőségű, vízálló és tartós termékeket használok!

Néhány elégedett menyasszonyom

KNL_2383_LR

Keress bizalommal

A próbasmink időtartama 1,5-2 óra

Csomag ár: 35 000 Ft 

(tartalmazza a próba sminket és a menyasszonyi sminket is)