Honnan is jött a Learn Your Beauty név? Miért éppen ez?

Írok nektek egy kicsit miért is hoztam létre ezt az egészet!

Sajnos sokszor esem abba a hibába, hogy elkezdem magam és az általam létrehozott kis világot (szándékosan nem vállalkozást írok, hiszen ez több ennél számomra) mások projektjeihez, vállalkozásaihoz hasonlítani. Ilyenkor jön az elbizonytalanodás, hogy te jó Isten ez most jó így? Biztos elég jó a név? Biztos elég a tudásom? Jól csinálom egyáltalán?

Na ilyenkor kell megállni egy pillanatra és gondolkozni!

Őszintén ez a mai világ és a social media felületek egyáltalán nem segítenek nekünk abban, hogy a saját utunkat járjuk, hogy meghalljuk a belső hangunkat és merjünk is rá figyelni. Rengeteg tudatosság kell ahhoz, hogy ne sodorjon el minket a poszt dömping és ne érezzük úgy hogy kevesebbek vagyunk mint mások.

Másoknak is ugyanúgy megvannak a nehézségei, korlátjai és kérdési a fejében, hogy vajon minden jó-e így ahogy van. Csak éppen nem ezt kommunikálják a felületeiken és ezzel egészen addig nincs is semmi baj, amíg mindenki szét tudja választani a social media világot a realitástól. Egyszerűen fel kell fogni, hogy oda pár jól eltalált pillanat kerül fel, nem az emberek egész élete. Így kérlek ne hasonlítsd az egész életedet mások pár perc boldogságához, mert nem fog reális képet kapni.

Nekem is szükségem van rá, hogy néha újra átérezzem azt, amit csinálok!

Mindig rá kell újra jöjjek, hogy nem az a megfelelő út, hogy másokat figyelek és hasonlítgatom magam, hogy lehet nekem is másképp kellene csinálnom. Nekem van egy kialakult kép a fejemben mit is szeretnék elérni, hova akarok eljutni és ehhez kell alakítani az utat, ami oda vezet.

Amikor belevágtam ebbe az egészbe az járt a fejemben ki is mi is vagyok én valójában? Sminkes? Igen az. De ez elég nekem? Nem… Akkor mi szeretnék még lenni? Színtanácsadó? Igen. Lettem is. És ez így már elég? Nem… És ezt a sort még bőséggel lehetne folytatni.

Az volt az érzésem nekem valami komplex kell valami, ami támogatja, segíti a nőket a kiteljesedésben, az egyensúly megtalálásában.

De hogyan?

Ami jelenleg a kezemben van az a külsővel való törődés (smink és színtanácsadás). Alapvetően azt gondolom a külső nem minden mégis rengeteget tud adni, ha megkapod azt a csodálatos előnyt, hogy tetszik, amit a tükörben látsz! Magabiztosabb leszel és ezzel utat engedsz rengeteg más változásnak is, hiszen egy blokkot már részben le is szedtél Önmagadról! Az önbüntetést és a szidalmazást, hogy miért is nem vagy szép.

Amikor elkezdett ez már szépen körvonalazódni bennem eljött az idő, hogy kellene egy név… Egy név, ami kifejezi azt az egészet, amit elképzeltem. Csakhogy itt nem akarok megállni, még rengeteg mindent van a fejemben, hogyan tudnálak támogatni Titeket és azt mind-mind ki kellene tudni fejezni ennek a névnek. Nem volt egyszerű a folyamat és mint általában történni szokott ezt is elkezdtem túl gondolni és egy pillanat alatt jött a pánik, hogy te jó ég, hogyan fogok tudni én jó nevet találni?

Újra jöhetett saját magam tudatos lehiggasztása.

Csak le kellett csendesítenem az egomat és elkezdeni figyelni azokra az érzésekre, amik akkor törnek felszínre, amikor erre az egész csodára fókuszálok. Mit is szeretnék átadni Nektek, hogyan szeretnélek támogatni titeket, abban a folyamatban, ahol megtaláljátok Önmagatokat, megtanuljátok hogy valóban szépek vagytok és hogy ezt mivel tudjátok még inkább kihangsúlyozni.

És itt jött az isteni szikra, amiben szerintem benne van minden. Minden amit most tudok  Nektek adni és minden amivel még a jövőben tervezem ezt kiegészíteni.

Learn Your Beauty

Rágódtam-e rajta, hogy angol lett? Igen sokat. De rájöttem ezt magyarul nem lehet ilyen frappánsan kifejezni. Így rövid tömör és minden benne van, amit képviselek és majd képviselni szeretnék.

Rólatok szól! Arról hogy mindenki szép és ezt mindenkinek a saját útján kell megérteni, megtanulni és élvezni. Benne van hogy magadról kell tanulnod és nem mások mintája alapján besorolni magad valahová.

Benne van a külső és a belső szépség egyaránt, hiszen a szépség nem csak külső tényező és úgy gondolom saját magunkról mindig lehet újat tanulni, legyen az a megjelenésünkkel vagy a személyiségünkkel kapcsolatos!

Remélem csodálatos dolgokat fogok tudni adni nektek! Nagy célom, hogy a velem eltöltött idő a magatokról való tanulás mellett, kikapcsolódás és töltődés is legyen, ami a mai rohanó világban ajándék, ha megadatik!

Ezért is töltött el nagy boldogsággal, hogy rátaláltam az Angel Yoga Stúdióra Budafokon, ahol meg tudtam alkotni a kis Learn Your Beauty kuckómat, hiszen itt adott egy jó légkör és egy olyan szellemiség, amit teljesen magaménak érzek, ami ugyanazt a nézetet képviseli, amit én is.

Szóval gyertek, nézzétek meg, próbáljátok ki! Nem fogjátok megbánni!!!

Szép napot Nektek Szépségek!

Kata


Leave a Reply

Your email address will not be published.Required fields are marked *