Egyéni sminkoktatás

by Serman Kata

ismerd meg önmagad

Ha szeretnéd megismerni a benned rejlő szépséget, kihozni magadból a maximumot és reggelente elégedetten a tükör előtt állni akkor ez egy remek lehetőség a számodra!királynőnek érzi magát! Ennek a sminknek ez a legfőbb célja.

Mindent hozzád igazítunk

Nagyon sok esetben hallom, tapasztalom, hogy a Nők szeretnék kicsit különlegesebbnek, szebbnek érezni magukat. Szeretnének reggel feldobni egy gyors sminket, ami nem túl sok, de kiemeli a szépségüket, tartós és kényelmes viselni akár egy egész napon át.

színtanácsadás

Ebben nyújthat nagy segítséget a sminkoktatás, ahol megtanulunk profi sminktechnikával kivitelezni egy személyre szabott nappali szépítő sminket, amit aztán a hétköznapokon is el tudsz készíteni magadnak, rövid idő alatt! Ez a smink illeszkedni fog az arcodhoz, színtípusodhoz és a stílusodhoz egyaránt, hogy tökéletesen érezhesd vele magad a bőrödben! Megtaláljuk a számodra megfelelő alapozót, a hozzád illő rúzst és megmutatom, hogyan formázd az arcod és szemed, hogy az számodra a legelőnyösebb legyen.

Az első lépés

Leülünk és átbeszéljük a sminkelési szokásaidat, elmondod mit szeretnél megtanulni és hogy mik az elvárásaid a sminkeléssel kapcsolatban. Megnézzük milyen az arcformád, milyen a szemed, milyen színek állnak igazán jól neked, hogy egy harmonikus sminket tudjunk készíteni Neked.  Lehetőséged van magaddal hozni a neszeszeredet, hogy átnézhessük milyen termékeid vannak és hogy azok neked megfelelőek-e, jó-e a minőségük és hasznosak-e számodra.

Jöhet a gyakorlat

Ha átbeszéltünk mindent és kialakult bennem a kép arról, hogy mit is szeretnél valójában megtanulni, akkor az arcod egyik felére felteszem a számodra legelőnyösebb sminket és természetesen közben átbeszélünk minden lépést, hogy megérthesd mi miért történik az arcodon. Közben lesz lehetőséged jegyzetelni, hogy a későbbiekben is fel tudd idézni a sminkelés lépésit és otthoni környezetben is el tudd készíteni a sminkedet.

innentől rajtad a sor

Az arcod másik felén Te készítheted el a sminket, miközben instruállak mit hogyan csinálj. Természetesen közben kérdezhetsz, ha valamiben bizonytalan vagy és folyamatos támogatást kapsz tőlem, hogy a lehető leggördülékenyebben menjen a sminkelés, a számodra megfelelő tempóban.

Változatos márkájú termékekkel dolgozom, profi és drogériás darabok egyaránt vannak a készletemben így az igényeidnek megfelelően tudjuk összeírni a személyre szabott terméklistádat, hogy be tudd szerezni később amire szükséged van. Nem kötöttem magam egy adott márkához sem és mivel termékértékesítés sincs nálam, így nem kell attól tartanod, hogy a helyszínen bármit is venned kelljen!

7

Az oktatás végén

Egy általad írt részletes jegyzettel, egy facechart-al (ami a sminked vázlatát mutatja) és egy terméklistával fogsz gazdagodni, amik lehetővé teszik, hogy az oktatáson megszerzett tudásod a jövőben otthon is tudd alkalmazni.

Időtartam: 3 óra (de nem lesz probléma, ha a tökéletes végeredményhez még szükséged van pár percre)

Ár: 30 000 Ft